Mandag d. 16. maj - høslæt på Nørreskov Park Byfælled 
Søndag d. 22. maj - høslæt på Nørreskov Park Byfælled 

Nu har du muligheden for at lære at svinge leen i Nørreskov Park mandag d. 16. maj eller søndag d. 22. maj kl. 10.00-13.00. Der vil være en frokostsnack undervejs. Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. 

Formålet er at give området en hjælpende hånd – vi udvælger nogle mindre områder, hvor vi tilsammen højner biodiversiteten. Selv med vores begrænsede kapacitet gør vi bestemt en forskel og satser på flere blomster fra år til år på de arealer, vi udvælger.

Tilmelding

Send en mail til kktherkelsen@hotmail.com, om hvilken dag du kommer, samt om du selv medbringer en le eller rive eller har brug for at låne en.

12. juni - biodiversitetsfestival på Skolelandbruget i Farum

På Skolelandbruget i Farum afholdes en stor biodiversitetsfestival for alle søndag d. 12. juni kl. 10.00-14.00.  
Der bliver masser af aktiviteter for store og små, bl.a. kommer Sebastian Klein kl. 11.00 og fortæller om biodiversitet i børnehøjde, og vild have konsulent Signe Schrøder fortæller hvordan du både kan have en vild og samtidig flot have. Og så er der selvfølgelig også alle dyrene på Skolelandbruget som du kan være med til at fodre.

Flere detaljer om programmet følger.

 

21. juni - Se vilde orkideer hos John

Tirsdag den 21. juni 2022, kl. 15.0 – 18.00 holder John åben have, hvor der vi være muligt at se alle hans vilde orkideer

Adresseb er Åvej 58 Hareskovby, 3500 Værløse

Man kan bare komme der er ingen tilmelding og der er åbent uanset vejr.Maj gøgeurt
Majgøgeurt fra Johns have i Hareskovby
Del: